Breng natuur en dier in huis

met een artistiek kunstwerk


Wil jij meer connectie met natuur en dier in je huis?


Ben je het liefst heel de dag buiten? Geniet jij van de wind in je haar, de ganzen die overvliegen en de kleuren van de boomblaadjes?Word jij hier blij en levenslustig van?

Zou jij dit buitengevoel wel mee naar binnen willen nemen?

Heb je al eens gedacht aan een artistieke tekening van jouw favoriete dier, plant of boom? Jouw huisdier vereeuwigd aan de muur, zodat je altijd in zijn speelse ogen kan kijken. Of die oude eik die je opa heeft gepoot, of een verzameling gatenplanten die je zo tof vindt, getekend met aandacht, vrijheid en spontaniteit. Dan leef jij binnen als buiten, blij en levenslustig!

Deze tekening kan klein zijn, die een speciaal plekje in je huis verdiend. Of een grote tekening die de complete muur in beslag neemt. Zolang jij je er maar thuis bij kan voelen.


Ik ben Annemieke en ik ben geboren en getogen op een koeienboerderij. Mijn hele leven hebben dieren mij omringd en dat heeft de nodige liefde voor dieren ontwikkeld. Wij hadden uiteraard koeien op de boerderij, maar ook schapen, geiten, kippen, honden, katten, konijnen en na heel lang vragen een eigen Shetlandpony. Deze dieren zijn allemaal onderwerp geweest van mijn schetsboek en de koeien nog wel het meest.

Sinds ik ben verhuisd naar een appartement zonder groen in de buurt, voelde ik me ik nog niet thuis in dat nieuwe huis. Ik heb letterlijk de muur groen geschilderd, overal waar mogelijk planten neergezet en hangen er nu tekeningen van onze dieren aan de muur. Hierdoor voelde ik mij weer goed en kan ik thuiskomen op een fijne plek.

Tekening laten maken

Jij wilt iedere dag blij worden van jouw favoriete stukje natuur aan de muur. Hoe gaat dat in zijn werk?
- Jij stuurt mij een aanvraag. Wanneer er al beeldmateriaal beschikbaar is van het onderwerp ontvang ik deze graag.
- We bespreken in een (telefoon)gesprek hoe jij het kunstwerk precies voor je ziet en wat je wensen zijn. Denk hierbij aan het formaat en kleurgebruik. 
- Op basis van jouw wensen ontvang je een op maat gemaakte offerte.
- Wanneer jij akkoord geeft op de offerte ga ik aan de slag.

Deze tekeningen zijn met de hand gemaakt, op kwalitatief goed papier, gemaakt met verschillende materialen zoals potlood, kleurpotlood, pen en inkt. Mijn stijl is realistisch, met aandacht voor details, dit kan zowel in kleur als zwart/wit.

 

Levertijd

- Het maken van een artistiek kunstwerk is een arbeidsintensief proces en heeft dus ook de nodige tijd nodig om zich te ontwikkelen. Reken op ongeveer 4 tot 6 weken van aanvraag tot oplevering, afhankelijk van soepele communicatie en grootte van het werk.
- Tijdens dit proces hou ik je op de hoogte van de vorderingen. Op twee momenten kun je feedback geven, na de schetsfase en na de uitwerkfase. Deze feedback verwerk ik direct in het kunstwerk.
- Als jij helemaal tevreden bent, ronden we het project af en kun je het werk ophalen in mijn atelier. Als het een kleiner werk betreft, kan ik deze ook naar je versturen.

Prijzen
De kosten zijn afhankelijk van het formaat en de complexiteit van de tekening. De onderstaande prijzen zijn een indicatie. Neem voor exacte prijzen contact op via een van de buttons. Prijzen zijn inclusief btw en exclusief lijst of ophangsysteem.

Kleine tekening

Vanaf 15 x 21 cm – 50 x 50 cm

300 – 700 euro

Middelgrote tekening

Vanaf 60 x 60 cm – 100 x 100 cm

1000 – 1500 euro

Grote tekening

Vanaf 110 x 110 – 130 x 200 cm

1800 - 2500 euro


Onze hond Sacha, grote fan van de quad, zit in het bakje voorin.
Onze hond Sacha, grote fan van de quad, zit in het bakje voorin.