Een écht persoonlijk geboortekaartje


Jij wilt het allermooiste kaartje voor jouw kleintje.


Heb jij alle Pinterest borden al bekeken op zoek naar hét kaartje? Heb jij alle websites waarin je zelf moet ontwerpen wel gezien? En heb jij al de kaartjes van je vrienden al bekeken, maar zat er net niet tussen wat jij nou echt ontzettend mooi vindt?
Wil jij een écht persoonlijk en vrolijk kaartje? Een kaartje met nét die artistieke vibe? Lees dan gauw verder!

Een kaartje zonder zorgen

Stel je voor dat je alleen maar complimenten krijgt over jouw originele kaartje voor jouw prachtige kindje. Hoe zou het zijn wanneer jij straks een traantje wegpinkt omdat het kaartje precies past bij jou en je familie? Hoe zou het zijn als jij maar een half woord hoeft te zeggen en de ontwerper precies begrijpt waar je heen wilt? Geen zorgen dat je zelf iets in elkaar moet knutselen, maar laat het lekker allemaal aan de ontwerper over, dan heb jij je handen vrij voor andere dingen.

"Geen doorsnee geboortekaartje die je dagelijks voorbij ziet komen, maar een kaartje om trots op te zijn!"
Jessica Leich - Rodenburg en Gertjan Rodenburg


Wie is de ontwerper?
Ik zal me even voorstellen, ik ben Annemieke Rodenburg en jou blij maken met mijn tekeningen en ontwerpen is wat ik het liefste doe.

Ik hou mij iedere dag bezig met beeld, tekenen en ontwerpen. Is het niet in het maken, dan wel in mijn omgeving. Hierdoor laat ik mij inspireren en blijf ik mijn tekenskills ontwikkelen. In 2015 ben ik afgestudeerd als illustrator aan de kunstacademie, sindsdien werk ik als zelfstandig ondernemer en heb ik al vele geboortekaartjes mogen ontwerpen. In het ontwerpen vind ik het belangrijk om het persoonlijk aan te pakken. Is er iets dat symbool staat voor de familie, zijn er andere broertjes en/of zusjes of zijn er huisdieren die ook in het kaartje verwerkt mogen worden? Want pas dan is het kaartje echt van jou en is het wérkelijk persoonlijk en uniek.

Hoe doe ik dat? Bijvoorbeeld in het geboortekaartje van Sven straalt een extra grote ster, want deze heeft een speciale betekenis voor de ouders van Sven. Op het kaartje van Jesse zijn wolkjes verwerkt die ook op het behang van de babykamer te vinden zijn. Ook zijn de vogeltjes van de familie terug te vinden.

Geboortekaart laten maken

Als jij een echt mooi persoonlijk geboortekaartje wilt, gaan we uiteraard met elkaar in gesprek. Na jouw aanvraag, stuur ik je alvast een e-mail met wat vragen waar je alvast over na kan denken. Vervolgens kunnen we in een telefoon of Skype gesprek bespreken hoe we het kaartje er graag uit willen laten zien. Wat moet het kaartje uitstralen? Welke belangrijke elementen mogen echt niet missen? Hoe wil je het laten drukken? Uiteraard kan ik je hierin helpen en adviseren. Hierop volgt de passende offerte. Na akkoord op de offerte start ik met de schetsfase. Deze zal ik vervolgens met jou communiceren en kan jij feedback geven. Hierop volgt de uitwerkfase waarin ik jouw feedback meeneem. Dan presenteer ik je de uitgewerkte versie. Hierop kun je nog kleine opmerkingen geven, zoals iets groter of kleiner maken, verplaatsen of tekstaanpassingen. Dan komt het moment dat het kleintje wordt geboren. Als jullie er klaar voor zijn, geven jullie de laatste gegevens door en stuur ik de kaart op om te laten drukken. Deze wordt dan vervolgens bij jullie thuisbezorgd.

1. Plan helder/akkoord offerte

2. Start schetsfase

3. Feedback

4. Start uitwerkfase

5. Kleine opmerkingen

6. Geboorte

7. Doorgeven laatste gegevens

8. Bestellen + leveren kaartje

 

Levertijd
Aangezien dit proces een handgemaakt kaartje betreft en er tijd moet zijn om ideeën te laten sudderen, kan je rekenen op zo’n 4 weken doorlooptijd. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, maken we duidelijke afspraken wanneer er van wie iets verwacht wordt. Dan weten we beide waar we aan toe zijn. Heb je *nu* een geboortekaartje nodig? Je kan altijd contact opnemen en wie weet valt er wat te schuiven in mijn agenda."(...) Toen wij het kaartje voor het eerst in handen hadden, voelde het als een prachtig kunstwerkje."
Landa Penders en Erwin Dom


Prijzen
Een geboortekaartje compleet ontworpen naar jouw wensen zijn vanaf 660 euro inclusief btw verkrijgbaar. Deze prijs is exclusief de kosten voor drukwerk en enveloppen. Om een helder overzicht te geven van de complete kosten voor jullie geboortekaartje ontvang je altijd een passende offerte. In de offerte vindt je dan de prijs voor de ontwerpkosten, drukwerkkosten, bijpassende enveloppen, verzendkosten en eventuele extra’s zoals bijpassende sluitstickers of adresetiketten.TESTIMONIAL


Jessica Rodenburg - Leigh en Gertjan Rodenburg

"Voor onze eerste twee kinderen heeft Annemieke ook de geboortekaartjes ontworpen. Wij wilden graag een origineel kaartje en kregen hier veel leuke reacties op. Het geboortekaartje voor ons derde (en laatste) kindje wilden wij natuurlijk ook weer door Annemieke laten maken. Het is een heel symbolisch kaartje geworden dat voor ons een bijzondere betekenis heeft. 

Wat ik fijn vind bij Annemieke is dat ze aan een half woord genoeg heeft. Ik had zelf het idee van de drie boompjes en de ster, en daarbij ongeveer een sfeer opgegeven die ik mooi vond. Vervolgens geeft Annemieke daar haar eigen draai aan en verwerkt de gevraagde symboliek precies zoals wij dat in gedachten hadden. Ook als er iets minder goed bevalt, dan pakt zij dit goed op. Ze houdt je tijdens het proces goed op de hoogte, zodat we zeker weten op één lijn blijven. Wij zijn erg blij met het eindresultaat dat naast de genoemde symboliek ook echt een plaatje is geworden met net een beetje dat kunstzinnige randje. Geen doorsnee geboortekaartje die je dagelijks voorbij ziet komen, maar een kaartje om trots op te zijn!"


Landa Penders en Erwin Dom

"Geboortekaartjes kun je overal vandaan plukken, maar het leek ons leuk iets bijzonders en persoonlijks te laten maken. Annemieke vroeg wat voor elementen en kleuren wij leuk vonden en heeft toen schetsen gemaakt. Zo staan onze vogeltjes (lovebirds) aan de binnenkant, diertjes die in het leven van de kleine vast een grote rol gaan spelen. Annemieke stuurt steeds haar voortgang op, zodat ze gemakkelijk aanpassingen kan doen naar wens. Ze is gelukkig flexibel, want wij wilden de naam van de kleine nog niet verklappen. Toen wij het kaartje voor het eerst in handen hadden, voelde het als een prachtig kunstwerkje. Ik kon niet wachten om hem te versturen en nog steeds staat het kaartje in onze woonkamer te pronken."