aanvraag dierenportret

Wat leuk dat je interesse hebt in een dierenportret!

Geef hieronder je wensen aan. Je ontvangt binnen twee werkdagen een antwoord. Heb je nog een vraag? Stel deze in het vak 'bericht'.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

cadeaupapier

Als je kiest om de tekening te laten inpakken als cadeau, haal ik alles voor je uit de kast. Prachtig inpakpapier, strikje, sticker. 

verrassingsschets

Een verrassingsschets is een kleine tekening die op de een of andere manier bij jou of bij je dierenportret past. Uiteraard met liefde en aandacht getekend. Verder zal ik niet te veel verklappen, want: het is een verrassing! 

gicléeprint

Giclee (spreek uit als zjie-klee) komt van het franse woord “giglet” wat stralen of vernevelen betekent. Bij deze techniek wordt hoogwaardige inkt in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal papier.Jessica Rodenburg - Leich en Gertjan Rodenburg
"Wat ik fijn vind bij Annemieke is dat ze aan een half woord genoeg heeft. (...) Vervolgens geeft Annemieke daar haar eigen draai aan en verwerkt de gevraagde symboliek precies zoals wij dat in gedachten hadden. Ook als er iets minder goed bevalt, dan pakt zij dit goed op. Ze houdt je tijdens het proces goed op de hoogte, zodat we zeker weten op één lijn blijven. Wij zijn erg blij met het eindresultaat dat naast de genoemde symboliek ook echt een plaatje is geworden met net een beetje dat kunstzinnige randje."