Over mij

Iets bedenken, iets maken, iets laten groeien onder je eigen handen, dat is het mooiste wat er is. Een creatieve oplossing vinden voor een probleem is waar ik blij van word. Het liefste werk ik met traditionele technieken die ik vervolgens digitaal samenvoeg tot een geheel. Denk hierbij aan tekeningen waarbij je een mix van materialen ziet. Potlood, pen, krijt, ecoline, aquarel en acryl samen in één beeld. Hierbij is het tekenen van landschappen en dieren mijn kracht. Met veel plezier zet ik deze in voor geboortekaarten, trouwkaarten, flyers, folders, posters, plattegronden, cd-hoezen, relatiegeschenken, you name it!

 

Heb jij een tof idee waar je een beeld bij nodig hebt? Wil je mij je illustraties, promotiemateriaal of kaart laten ontwerpen?


Bekijk mijn portfolio hier. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte?

Foto door Landa Penders.


Werkplek

Ik heb een prachtig atelier in het pand van OOAK in Vlaardingen, slecht vijf minuten bij mijn huis vandaan. Het atelier deel ik met girlboss Simone van Studio Artisjok. Het pand was een oud haringdrogerij, dat kun je gelukkig niet meer ruiken, maar wel zien. De vloeren en balken zijn allemaal nog zoals vroeger. Verder worden alle ateliers met de hand in elkaar getimmerd en geschroefd door de huisbaas himself. Ik bevind mij tussen allerlei andere creatieve ondernemers, wat voor mij een superfijne omgeving is om te werken.


Lisette Krul, directrice Kunstuitleen Voorburg
sbkvoorburg.nl

"Annemieke kan goed uit de voeten met de enkele handvatten. Ze is inventief, creatief en komt altijd met leuke ideeën. Ze stelt de juiste vragen, heeft een enorm goed gevoel voor vorm en weet daardoor feilloos de gewenste sfeer neer te zetten."