Over mij

Iets bedenken, iets maken, iets laten groeien onder je eigen handen, dat is het mooiste wat er is. Een creatieve oplossing vinden voor een probleem is waar ik blij van word. Het liefste werk ik met traditionele technieken die ik vervolgens digitaal samenvoeg tot een geheel. Denk hierbij aan tekeningen waarbij je een mix van materialen ziet. Potlood, pen, krijt, ecoline, aquarel en acryl samen in één beeld. Hierbij is het tekenen van landschappen en dieren mijn kracht. Met veel plezier zet ik deze in voor geboortekaarten, trouwkaarten, flyers, folders, posters, plattegronden, cd-hoezen, relatiegeschenken, you name it!

 

Ik ben momenteel een nieuw project aan het ontwikkelen om een betere connectie tussen boer en burger te creëren. Ik richt mij hierbij op boeren en tuinders die op innovatieve manieren bezig zijn met hun bedrijf en graag hun verhaal op een eerlijke manier naar buiten willen brengen. Ben jij of ken jij zo'n boer of tuinder? Dan kom ik graag met jou in contact, wie weet wat we samen kunnen creëren!

 

Heb jij een tof idee waar je een beeld bij nodig hebt? Wil je mij je illustraties, promotiemateriaal of kaart laten ontwerpen?


Bekijk mijn portfolio hier. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte?

Foto door Landa Penders.Lisette Krul, directrice Kunstuitleen Voorburg
sbkvoorburg.nl

"Annemieke kan goed uit de voeten met de enkele handvatten. Ze is inventief, creatief en komt altijd met leuke ideeën. Ze stelt de juiste vragen, heeft een enorm goed gevoel voor vorm en weet daardoor feilloos de gewenste sfeer neer te zetten."