Breng dier en natuur in huis

met een unieke illustratie


Ben je het liefst heel de dag buiten? Is de natuur waar jij oplaadt? En zou je dit buitengevoel wel mee naar binnen willen nemen?


Een artistieke tekening van jouw favoriete dier, plant of boom is de perfecte manier om jouw verbinding met dier en/of natuur te versterken. Zo kun je jouw huisdier vereeuwigd aan de muur hangen, zodat je altijd in zijn speelse ogen kunt kijken. Zie je liever die oude eik die je opa heeft gepoot aan je muur prijken, of juist een verzameling gatenplanten die je zo tof vindt? Wat het ook is dat bij jouw verlangens past, ik teken het met aandacht, vrijheid en spontaniteit. Zo beleef jij de rust en inspiratie van buiten ook binnen de comfortabele omgeving van jouw thuis.

 

Deze unieke illustratie kan klein zijn, zodat hij precies op dat ene speciale plekje in je huis past, of een grote tekening die een complete muur in beslag neemt. Alles is mogelijk; zolang jij je er maar fijn bij voelt.


Hoe werkt het?

Jij wilt iedere dag blij worden van jouw favoriete stukje natuur aan de muur. Heerlijk! We gaan als volgt te werk:

  • Jij stuurt mij een aanvraag. (Wanneer er al beeldmateriaal van het onderwerp beschikbaar is, ontvang ik deze graag.)
  • We bespreken in een (telefoon)gesprek hoe jij de unieke illustratie precies voor je ziet en wat je wensen zijn. Denk hierbij aan het formaat, kleurgebruik etc. 
  • Op basis van jouw wensen ontvang je een op maat gemaakte offerte.
  • Wanneer jij akkoord geeft op de offerte ga ik aan de slag met jouw unieke illustratie.

De tekeningen zijn altijd met de hand gemaakt, op hoogwaardig papier, met verschillende materialen, zoals: (kleur)potlood, pen en inkt. Mijn stijl is realistisch, met aandacht voor details. De illustratie kan ik zowel in kleur als in zwart-wit creëren.

 

Wat is de levertijd van zo'n unieke illustratie?

  • Het maken van een artistiek kunstwerk is een arbeidsintensief proces en behoeft dus ook de nodige tijd om zich te ontwikkelen. Reken op ongeveer 4 tot 6 weken van aanvraag tot oplevering. De precieze levertijd is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte van het werk.
  • Tijdens dit proces hou ik je op de hoogte van de vorderingen en kun je op twee momenten feedback geven - na de schetsfase en na de uitwerkfase. Deze feedback verwerk ik direct in jouw unieke illustratie.
  • Wanneer jij helemaal tevreden bent, ronden we het project af en kun je het werk ophalen in mijn atelier. Als het een kleiner werk betreft, kan ik deze ook naar je opsturen.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn afhankelijk van het formaat en de complexiteit van de illustratie. De onderstaande prijzen zijn een indicatie. Neem voor exacte prijzen contact op via de onderstaande button. Prijzen zijn inclusief btw en exclusief lijst of ophangsysteem.

Mini tekening

10 x 10 cm – 20 x 20 cm

179 – 359 euro

Kleine tekening

30 x 30 cm – 50 x 50 cm

549 – 899 euro

Grote tekening

60 x 60 cm – 100 x 100 cm

999 – 1799 euro



TESTIMONIAL

Sander:

"Annemieke heeft voor mij een natuurtekening gemaakt op basis van mijn ideeën en herinneringen. Daarbij weet ze heel goed in te schatten wat je zoekt door de juiste vragen te stellen, gebruik te maken van foto’s, schetsen te maken en te toetsen of ze op de goede weg zit. Zo ben ik een aantal keer langs geweest in haar atelier om de voortgang te bekijken. Ik wist van te voren niet wat ik kon verwachten maar ik vond de manier van werken heel fijn en persoonlijk. De doorlooptijd heeft even geduurd, omdat ik zelf niet altijd even duidelijk ben, maar het eindresultaat is prachtig geworden! Een tekening die precies bij mij past en me terug brengt naar herinneringen uit het verleden en waar ik nog vele jaren heel veel plezier aan ga beleven!''



Wie ben ik?

Ik ben Annemieke en ik ben opgegroeid op een koeienboerderij. De geur van koeienmest is voor mij de geur van thuiskomen. Dit, samen met het uitzicht op onze boomgaard, tuin en weilanden, is iets waardoor ik altijd tot mezelf kon komen. Toen ik verhuisde naar een appartement met uitzicht op de grijze daken van de buren, was ik mijn gevoel van thuiskomen kwijt. De natuur is zo echt en eerlijk: als je door de bagger loopt, word je vies; als de zon in je gezicht schijnt, word je warm. De natuur houdt je niet voor de gek. Deze reminder heb ik nodig om me niet te veel te laten beïnvloeden door alle dingen in het dagelijks leven die er eigenlijk niet toe doen. Samen met mijn vriend heb ik na deze realisatie de woonkamermuur groen geverfd en het aantal planten groeit nog steeds. Er hangen nu ook zelfgemaakte tekeningen van onze hond en koeien aan de muur. Heerlijk vind ik het, om hiernaar te kijken en bijvoorbeeld terug te denken aan hoe geweldig onze hond het vond om mee te gaan op de quad. Dankzij de muur, de planten, maar vooral de unieke illustraties, kan ik weer thuiskomen en opladen. En dát wens ik jou ook toe.

Onze hond Sacha, grote fan van de quad, zit in het bakje voorin.
Onze hond Sacha, grote fan van de quad, zit in het bakje voorin.