Loch Coruisk - a feeling of bliss
Persoonlijke ontwikkeling · 23. januari 2024
I visited Loch Coruisk for the second time of my life and felt in complete awe of the world once again.

Persoonlijke ontwikkeling · 24. juli 2020
De enige die dingen aan zichzelf kan veranderen, dat ben je zelf. Maar met hulp van anderen, kom je een heel eind verder. Hoe natuurcoaching mij heeft geholpen er achter te komen wat ik nodig heb om mij écht goed te voelen.

(2/3) De enige die dingen aan zichzelf kan veranderen, dat ben je zelf.
Persoonlijke ontwikkeling · 10. juli 2020
Deel 2/3. De enige die dingen aan zichzelf kan veranderen, dat ben je zelf. Maar met hulp van anderen, kom je een heel eind verder. Hoe natuurcoaching mij heeft geholpen om mijn blokkades en problemen van een afstand te bekijken.

Persoonlijke ontwikkeling · 09. juli 2020
De enige die dingen aan zichzelf kan veranderen, dat ben je zelf. Maar met hulp van anderen, kom je een heel eind verder. Hoe destructief jezelf vergelijken met anderen is.

26. juni 2020
"Het moet je bezitten, je moet er laaiend enthousiast over zijn en je moet er niet over uitgeluld raken. En ik was er wel over uitgeluld." Over mijn zoektocht naar wat ik dan toch wél wil tekenen en waar ik wél over wil lullen.

25. juni 2020
Verwacht eerlijke verhalen, waarin je kunt leren van mijn fouten en mee kunt genieten van mijn successen en geluksmomenten. Ik neem je mee in mijn gedachtes, inspiratie en zicht op de wereld als tekenaar.