Kleine Koetjes


Hupsende koeien met klotsende uiers.
De grond beeft nog na.


Dit voorjaar keek ik naar de blije koeien die naar buiten gingen op de boerderij van mijn ouders. Altijd een pracht om te zien. Enkele weken later wilde ik graag iets heerlijk vrolijks en kleins tekenen. Er ontstond een plannetje in mijn hoofd:

 

Koop een Klein Koetje voor een Klein Prijsje.

 

Kunst zou meer toegankelijk moeten zijn. Daarom verkoop ik deze Kleine Koetjes voor het aantal minuten dat ik eraan besteed heb x 1 euro.

Het is een Kleine Koe op een klein stukje papier: 15 x 15 cm

Getekend met hoogwaardige potloden op 160 grams natuurwit papier.

 

Wil je een ander kleurtje of net een andere sprong? Laat het me weten, dan regel ik dat voor je .

Vrolijk springende koe, van achteren gezien, in het paars op een witte achtergrond

Enkele tekeningen zijn gebaseerd op foto's en filmpjes van mijzelf, andere zijn van fotograaf Paul Meuldijk.

Praktisch

De kosten zitten ongeveer tussen de 45 en 60 euro per tekening. Het kan iets minder en het kan ook iets meer zijn. Dit weet ik niet van te voren. Ik houd de tijd bij en na afloop stuur ik je hier een factuur voor. Je kan het werk ophalen in Vlaardingen als dat je schikt, anders verstuur ik het met de post. Hier gelden de normale verzendtarieven van PostNL voor. Je betaalt de factuur vooraf aan het ophalen of verzenden van de tekening.

 

In principe teken ik 'm in één keer af, daar stuur ik je een aantal foto's van. Als je heel graag wilt, kan ik dan nog kleine aanpassingen doen, maar dat is tot nog toe bij eerdere keren nog niet nodig geweest.

 

Wil jij verder nog iets weten? Stuur me dan gerust een bericht.


TESTIMONIAL

Florentine:

 

"Annemieke heeft voor mij 5 prachtige gekleurde "koetjes" getekend. De koeien dansen en springen bijna van het papier af en staan er gekleurd op. Het zijn vijf bijzondere tekeningen geworden die ik nu met veel plezier als kadootje aan mijn vrienden kan geven. Een aanrader voor iedereen die een bijzonder en uniek kadootje zoekt. Annemieke heel erg bedankt."Deel deze pagina