Midden-Delfkrant Special

Illustratieve tijdlijn: 40 jaar veranderingen in Midden-Delfland

De Midden-Delfland Vereniging, een vereniging opgezet om het Midden-Delfland gebied te beschermen, te bewaken en open te houden. De Midden-Delfland Vereniging brengt al 40 jaar de Midden-Delfkrant uit. Dit is een kleurrijk magazine dat ieder seizoen een blik werpt op alles wat er in het gebied gebeurt. Met het 40-jarig jubileum is er ook een Special uitgebracht. Deze Special had als thema: Identiteit & Verandering.

 

De Midden-Delfland Vereniging heeft mij ingeschakeld om een illustratieve tijdlijn te ontwerpen op een middenblad van 4 x A4 pagina's. Ik kreeg veel vrijheid tijdens deze opdracht en kon naar eigen inzicht de illustratie over het papier verdelen. In overleg met de opdrachtgever heb ik een aantal belangrijke veranderingen gekozen om in beeld te brengen. Hierbij was de insteek de kijker het idee te geven dat hij meekijkt met iemand die deze gebeurtenissen persoonlijk heeft meegemaakt. Zodoende heb ik de tekeningen schetsachtig gehouden. 


Heb jij ook interesse in een illustratie? Laat het me weten, ik ga graag voor je aan de slag!