Raamtekeningen KADE40

Kunst- en cultuurcentrum KADE40 te Vlaardingen vroeg mij hun glazen entree te bewerken op mijn eigen manier. Hierin luidde de opdracht voort te borduren op mijn werk dat gaat over mijn kijk op stad en platteland. Ik heb daarom gekozen om vogels (natuur) af te beelden, waarbij de ramen, de kozijnen en het glas van de entreehal de stad representeert.

Ik heb hierbij gekozen om met krijtstiften te werken. Zoals ieder materiaal wordt je gewezen op de mogelijkheden en de onmogelijkheden van het materiaal. Daarom heb ik eerst tekeningen voorbereid die ik vervolgens kon gebruiken bij het daadwerkelijke tekenen.TESTIMONIAL

Robbert Roskam

Curator KADE40

KADE40.nl

robbertroskam.nl

"Voor een tentoonstelling omtrent jong talent waren wij niet alleen op zoek naar jonge getalenteerde kunstenaars, maar ook naar een nieuwe sfeer in onze centrale hal van KADE40. Deze was bewerkt door een kunstenaar 5 jaar geleden. Dit was gedateerd. We vroegen Annemieke hier een plan voor te maken. We kenden Annemieke al van een voorgaande tentoonstelling waaraan zij deelnam. Zodoende kenden we haar stijl en vonden dit passen bij ons idee over een verwelkomende hal. Ze heeft meerdere tekeningen gemaakt op de ramen van de entree. De ‘’oude’’ kunstwerken zijn verwijderd en er zijn nieuwe frisse ontwerpen voor in de plaats gekomen. Afspraken omtrent het zetten van de tekeningen en opleverdatum werden goed nagekomen. De tekeningen zijn snel gemaakt. We kregen precies waar we om vroegen. We zijn Annemieke dankbaar voor deze frisse blik op deze glazen ruimte."Heb jij ook interesse in een raamtekening? Laat het me weten, ik ga graag voor je aan de slag!