Geboortekaart Sven

Het geboortekaartje van Sven heb ik met veel plezier gemaakt. Van eerste idee tot de uiteindelijk gedrukte versie, het was een aardige weg, maar wel één die veel voldoening bracht. Ik kreeg van de ouders de vrijheid om er mijn eigen draai aan te geven. Hierdoor heb ik al spelend, knippend en scheurend de juiste compositie, kleur en vorm bepaald en tot een geheel gebracht. De twee grotere boompjes staan voor de twee oudere zusjes en het kleine boompje voor het nieuwe kindje. De ster in de lucht heeft een speciale betekenis voor de ouders.


TESTIMONIAL

Jessica en Gertjan

"Voor onze eerste twee kinderen heeft Annemieke ook de geboortekaartjes ontworpen. Wij wilden graag een origineel kaartje en kregen hier veel leuke reacties op. Het geboortekaartje voor ons derde (en laatste) kindje wilden wij natuurlijk ook weer door Annemieke laten maken. Het is een heel symbolisch kaartje geworden dat voor ons een bijzondere betekenis heeft. 

Wat ik fijn vind bij Annemieke is dat ze aan een half woord genoeg heeft. Ik had zelf het idee van de drie boompjes en de ster, en daarbij ongeveer een sfeer opgegeven die ik mooi vond. Vervolgens geeft Annemieke daar haar eigen draai aan en verwerkt de gevraagde symboliek precies zoals wij dat in gedachten hadden. Ook als er iets minder goed bevalt, dan pakt zij dit goed op. Ze houdt je tijdens het proces goed op de hoogte, zodat we zeker weten op één lijn blijven. Wij zijn erg blij met het eindresultaat dat naast de genoemde symboliek ook echt een plaatje is geworden met net een beetje dat kunstzinnige randje. Geen doorsnee geboortekaartje die je dagelijks voorbij ziet komen, maar een kaartje om trots op te zijn!"


Heb jij ook interesse in een geboortekaart? Laat het me weten, ik ga graag voor je aan de slag!