Voorburgse Rondgang

Kunstuitleen Voorburg, een fijne plek waar kunst en design word uitgeleend en verkocht. Zij organiseerde mede de Voorburgse Rondgang. Een kunstenfestival in het centrum van Voorburg waar de straat gevuld was met mini-galerietjes, culturele instellingen haar deuren open zetten en de bezoeker aan kon sluiten bij creatieve workshops. 

Om het festival aan te kondigen en onder de aandacht te brengen vroeg Kunstuitleen Voorburg mij om hier promotiemateriaal voor te verzorgen. Daarnaast was er behoefte aan een folder waar de bezoeker op de dag van het festival zijn weg kon vinden naar alle deelnemende locaties. Zodoende maakte ik voor de Voorburgse Rondgang een folder die tevens gebruikt kon worden als flyer. Hierin bevond zich ook de programmering en de plattegrond. TESTIMONIAL

 

 

 


Lisette Krul, directrice
Kunstuitleen Voorburg

Sbkvoorburg.nl

 

"Annemieke kan goed uit de voeten met de enkele handvatten. Ze is inventief, creatief en komt altijd met leuke ideeën. Het is superfijn dat Annemieke zo doortastend is. Ze stelt de juiste vragen, heeft een enorm goed gevoel voor vorm en weet daardoor feilloos de gewenste sfeer neer te zetten.

Ik ben zeer tevreden over het werk van Annemieke en heb haar daarom al diverse malen gevraagd om flyers voor de Kunstuitleen te maken. Naast het ontwerp, regelt ze voor ons ook altijd het daadwerkelijke drukwerk.

Voor het kunstenfestival de Voorburgse Rondgang vroegen we haar om het promotiemateriaal te ontwerpen. We wilden laten zien welke culturele instellingen Voorburg rijk is en tevens een plattegrond en het complete programma van het festival tonen. En dit op zo min mogelijk papier. 

Het promotiemateriaal werd prachtig fris, compact, heel persoonlijk én herkenbaar.  Speciaal voor deze opdracht maakte Annemieke illustraties van de diverse gebouwen. Ook verwerkte ze er tekeningen van de lantarenpalen uit het Huygenskwartier in. Deze herkenbare eyecatchers werden door onze gemeente opgepikt en later nogmaals gebruikt voor een promotie van het Huygenskwartier. 

Kortom, ik kan iedereen aanraden om Annemieke te vragen voor het maken van illustraties, promotiemateriaal of een combinatie van beiden!"


Heb jij ook interesse in een folder? Laat het me weten, ik ga graag voor je aan de slag!