Vockestaert Open Dag

Agrarische Natuurvereniging Vockestaert zet zich in voor het behoud van het karakteristieke open polderlandschap, de cultuur-historische bebouwing en de landschapselementen van Midden-Delfland. Iets dat mij zeer aanspreekt, aangezien mijn roots zich in het landschap van het Midden-Delfland gebied bevinden.

Ik heb twee jaar voor de Vockestaert Open Dag het promotiemateriaal mogen ontwerpen. Deze bestond uit een folder, poster en Facebookbanners. Hierin had ieder jaar zijn eigen thema: Midden-Delfland biedt ruimte en Midden-Delfland verbindt: Stad & Platteland.

Tijdens deze opdrachten heb ik de herkenbare elementen van het gebied in beeld gebracht, zoals de dieren, het groen en de stad aan de horizon. Hierbij heb ik de achtergrond, de dieren en andere elementen los getekend en vervolgens digitaal samengevoegd.TESTIMONIAL

 

Joke Rodenburg
Medewerker Educatie
ANV Vockestaert

vockestaert.nl
 

"Wij zijn bij Annemieke terecht gekomen, omdat ze bekend is bij onze vereniging en affiniteit heeft met het leven op het platteland.

We hebben haar de vrije hand gegeven om bij de eerste keer een eigen ontwerp te maken met de elementen van het landschap erin. De tweede opdracht heeft dezelfde signatuur gekregen, waardoor de herkenbaarheid duidelijk is. Het was fijn om samen te werken, omdat Annemieke goed luisterde naar wat wij wilden."


Heb jij ook interesse in een folder of poster? Laat het me weten, ik ga graag voor je aan de slag!